este, prin denumire, un proces personal (unu la unu) și colaborativ. Este o modalitate de susținere a persoanelor care întâmpină dificultăți emoționale și situații de viață percepute ca blocaje sau surse de stres. Aceste experiențe au deseori impact în mediul familial, profesional și individual.
reprezintă o formă de psihoterapie care este centrată pe comportamentul tuturor membrilor familiei și a modului în care aceste comportamente influențează, nu doar membrii familiei respective, ci și relațiile dintre aceștia și familia în ansamblul ei.
se concentrează asupra interacțiunilor interpersonale, astfel încât problemele de relaționare să fie abordate foarte eficient. Este o formă specială de terapie în care un număr mic de oameni se întâlnesc pentru a se ajuta singuri și unul pe celălalt sub îndrumarea unui terapeut specializat. Acest grup devine Grup de suport și este destinat persoanelor care au terminat partea terapeutică.
prin video-conferință pe platforma google meet. Studiile arată că terapia online are aceleași efecte ca cea față în față, pe lângă alte beneficii. La secțiunea ARTICOLE/LINK-uri găsiți link-ul către studiul respectiv.
Site realizat de Echipa SiteGratis.ro